Οικογενειακώς στο Σαν Φρανσίσκο ζευγάρι της κυπριακής showbiz

Οικογενειακώς στο Σαν Φρανσίσκο ζευγάρι της κυπριακής showbiz

Το λαμπερό ζευγάρι της κυπριακής showbiz λατρεύει τα ταξίδια και ειδικά αυτά που συμπεριλαμβάνουν και τα παιδιά τους.  

Ο Χριστόφορος Τορναρίτης και η σύζυγός του, Ramona Filip αγαπούν τα ταξίδια.

Οι δύο τους φροντίζουν με την πρώτη ευκαιρία, και όποτε τους το επιτρέπουν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις να μπαίνουν σε ένα αεροπλάνο και να ταξιδεύουν.

Αυτήν την βδομάδα, που τα παιδιά τους δεν έχουν σχολείο, λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας πήραν τα δύο τους παιδιά και ταξίδεψαν μέχρι το Σαν Φρανσίσκο.

Στα στιγμιότυπα που ανέβασαν στα social media τους βλέπουμε οικογενειακώς να απολαμβάνουν τις ομορφιές του Σαν Φρανσίσκο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE