Οικογενειακώς στο Σαν Φρανσίσκο ζευγάρι της κυπριακής showbiz

Οικογενειακώς στο Σαν Φρανσίσκο ζευγάρι της κυπριακής showbiz

Το λαμπερό ζευγάρι της κυπριακής showbiz λατρεύει τα ταξίδια και ειδικά αυτά που συμπεριλαμβάνουν και τα παιδιά τους.  

Ο Χριστόφορος Τορναρίτης και η σύζυγός του, Ramona Filip αγαπούν τα ταξίδια.

Οι δύο τους φροντίζουν με την πρώτη ευκαιρία, και όποτε τους το επιτρέπουν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις να μπαίνουν σε ένα αεροπλάνο και να ταξιδεύουν.

Αυτήν την βδομάδα, που τα παιδιά τους δεν έχουν σχολείο, λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας πήραν τα δύο τους παιδιά και ταξίδεψαν μέχρι το Σαν Φρανσίσκο.

Στα στιγμιότυπα που ανέβασαν στα social media τους βλέπουμε οικογενειακώς να απολαμβάνουν τις ομορφιές του Σαν Φρανσίσκο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE