14χρονη έσωσε τρία παιδιά από φλεγόμενο σπίτι στη Ρόδο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

14χρονη έσωσε τρία παιδιά από φλεγόμενο σπίτι στη Ρόδο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε κίνδυνο την ζωή της έβαλε μία 14χρονη στην Ρόδο, η οποία μπήκε σε σπίτι που είχε πάρει φωτιά και έσωσε τα τρία παιδιά που βρίσκονταν μέσα μόνα τους.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη στον οικισμό Αφάντου της Ρόδου, όπου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ένα διαμέρισμα καλύφθηκε στις φλόγες την ώρα που βρίσκονται μέσα μόνα τους τρία μικρά παιδιά, καθώς οι γονείς τους απουσίαζαν.

Η Βαρβάρα μόλις αντιλήφθηκε πως είναι μέσα τα παιδιά, μπήκε στο σπίτι και τα έσωσε, ενώ λίγο αργότερα το σπίτι κάηκε ολοσχερώς.

 Η 14χρονη ηρωίδα μίλησε στην πρωϊνή ενημερωτική εκπομπή «Ξυπνάμε Μαζί» στο Epsilon και περιέγραψε πως μπήκε στο σπίτι και έσωσε τα παιδιά.

«Στο μυαλό μου αυτές τις ημέρες είχα την πενταήμερη, αλλά είχα ένα κακό προαίσθημα και είπα στους γονείς μου να μην πάω. Πίστευα ότι κάτι θα γίνει στην εκδρομή, αλλά τελικά έκανα λάθος. Χθες, έλειπαν όλοι και οι γονείς μου και σχεδόν όλη η γειτονιά. Ήμουν μόνη και μύρισα καπνό. Μπήκα μέσα στο σπίτι από το παράθυρο, φώναζαν τα παιδιά από μέσα ''Φωτιά, φωτιά''. Ωστόσο, δεν με ένοιαζε αν θα πάθαινα κάτι. Προτιμώ να σώσω τρεις ψυχές, τρία μωρά παιδιά», δήλωσε η 14χρονη Βαρβάρα, προσθέτοντας πως όνειρό της είναι να γίνει αστυνομικός.

 

Πάντως όσο γενναία και τολμηρή ήταν η Βαρβάρα, να σημειωθεί πως δεν συνιστάται τέτοια αντίδραση σε τόσο σοβαρά περιστατικά, χωρίς την συμβολή των αρμόδιων υπηρεσιών.

Φωτογραφίες: rodiaki.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE