Εκεί ποντάρει ο ΠΑΟΚ στην έφεση του για το διακοπέν ντέρμπι-τίτλου με την ΑΕΚ

Εκεί ποντάρει ο ΠΑΟΚ στην έφεση του για το διακοπέν ντέρμπι-τίτλου με την ΑΕΚ

Σήμερα αναμένεται να καταθέσει έφεση ο ΠΑΟΚ αναφορικά με την πρωτόδικη απόφαση για το ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στην ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες, o αθλητικός δικαστής, Σπύρος Καποδίστριας, επέβαλε στον ΠΑΟΚ τιμωρία για το ντέρμπι με την ΑΕΚ με -3 βαθμούς φέτος, -2 για του χρόνου, 3 αγωνιστικές κεκλεισμένων, 3 χρόνια στον Σαββίδη, 3 μήνες στον Μίχελ!

Σήμερα ο Δικέφαλος του Βορρά αναμένεται να καταθέσει την έφεση, με την οποία οι «ασπρόμαυροι» θα προσβάλλουν την απόφαση του Πειθαρχικού οργάνου της Super League, με το νομικό επιτελείο του ΠΑΟΚ να ελπίζει πως η τριμελής επιτροπή της εφέσεων της ΕΠΟ θα λάβει υπόψιν της το βίντεο από τα αποδυτήρια της Τούμπας, κάτι που αγνόησε ο αθλητικός δικαστής κ. Καποδίστριας.

Παράλληλα στον Δικέφαλο του Βορρά θα ποντάρουν στις ασάφειες του ρέφερι Κομίνη όπως τονίζουν, ενώ όπως σημειώσαμε, θα υπάρξει οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες των αποδυτηρίων της Τούμπας.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE