ΚΥΠΡΟΣ: Νέα σύλληψη για υπόθεση με διαμάντια 'μαϊμού'

ΚΥΠΡΟΣ: Νέα σύλληψη για υπόθεση με διαμάντια 'μαϊμού'

Σε ακόμη μία σύλληψη, την τέταρτη στη σειρά, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Η υπόθεση αφορά απομίμηση διαμαντιών που πωλήθηκαν για γνήσια έναντι 44.000 ευρώ.

Η σύλληψη, αναφέρει αστυνομική ανακοίνωση, αφορά 40χρονο ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, αφού εναντίον του εξασφαλίστηκε μαρτυρία, κατά τη διάρκεια διερεύνησης της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, στις 28 Μαρτίου, 54χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι στις 20 Μαρτίου τον επισκέφθηκε ένα πρόσωπο και του πώλησε τέσσερα διαμάντια για το συνολικό ποσό των €44.000. Ωστόσο, έπειτα από εξέταση των διαμαντιών από εμπειρογνώμονα, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για πολύ καλή απομίμηση διαμαντιών, η συνολική αξία των οποίων δεν υπερβαίνει τα €2.500.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθηκαν τις προηγούμενες μέρες και τέθηκαν υπό κράτηση τρία πρόσωπα, ηλικίας 59, 34 και 37 ετών.

*Φωτογραφεία αρχείου

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE