Τα νέα με Γκάντσιεφ και Αρτυματά – Απείχε ο Σισέ

Τα νέα με Γκάντσιεφ και Αρτυματά – Απείχε ο Σισέ

Η Ανόρθωση μετά το νικηφόρο της πέρασμα και το «διπλό» στο ΓΣΠ κόντρα στην Ομόνοια στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, ξεκίνησε την προετοιμασία της για το ματς με τον ΑΠΟΕΛ την ερχόμενη Τετάρτη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Στο πρόγραμμα της Βαρωσιώτικης ομάδας για σήμερα Δευτέρα υπήρχε απογευματινή προπόνηση με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στους «πράσινους» να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση,  μέρος του προγράμματος ακολούθησαν οι Γκάντσιεφ και Αρτυματάς.

Από την σημερινή προπόνηση απείχε ο Σισέ ο οποίος στο ντέρμπι με την Ομόνοια έφυγε τραυματίας από το γήπεδο ενώ κατά την ώρα της αποχώρησης του έφυγε με πάγο στο πόδι (δείτε εδώ).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE