ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Σε έξαρση η αδήλωτη εργασία – Έφοδος σε υπό ανακαίνιση ξενοδοχείο

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Σε έξαρση η αδήλωτη εργασία – Έφοδος σε υπό ανακαίνιση ξενοδοχείο

Μέσα στα πλαίσια για πάταξη της αδήλωτης και παράνομης απασχόλησης διενεργήθηκε συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας στην ελεύθερη Αμμόχωστο.

Διάφορα τμήματα και υπηρεσίες της Αστυνομίας και κλιμάκιο του υπουργείου Εργασίας, διενήργησαν τη Δευτέρα (2/4) επιχείρηση σε υπό ανακαίνιση και επέκταση ξενοδοχειακής μονάδας στον Πρωταρά.

Από τους ελέγχους που διενεργήθηκαν, ελέγχθηκαν 33 εργοδότες, οι οποίοι εργοδοτούσαν συνολικά 136 άτομα.

Το κλιμάκιο του υπουργείου Εργασίας προέβη σε έκδοση διοικητικών προστίμων ύψους 16.000 ευρώ για αδήλωτη εργασία.

Επίσης, από τους ελέγχους διαπιστώθηκε ότι 7 αλλοδαποί εργάζονταν παράνομα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE