ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Σε έξαρση η αδήλωτη εργασία – Έφοδος σε υπό ανακαίνιση ξενοδοχείο

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Σε έξαρση η αδήλωτη εργασία – Έφοδος σε υπό ανακαίνιση ξενοδοχείο

Μέσα στα πλαίσια για πάταξη της αδήλωτης και παράνομης απασχόλησης διενεργήθηκε συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας στην ελεύθερη Αμμόχωστο.

Διάφορα τμήματα και υπηρεσίες της Αστυνομίας και κλιμάκιο του υπουργείου Εργασίας, διενήργησαν τη Δευτέρα (2/4) επιχείρηση σε υπό ανακαίνιση και επέκταση ξενοδοχειακής μονάδας στον Πρωταρά.

Από τους ελέγχους που διενεργήθηκαν, ελέγχθηκαν 33 εργοδότες, οι οποίοι εργοδοτούσαν συνολικά 136 άτομα.

Το κλιμάκιο του υπουργείου Εργασίας προέβη σε έκδοση διοικητικών προστίμων ύψους 16.000 ευρώ για αδήλωτη εργασία.

Επίσης, από τους ελέγχους διαπιστώθηκε ότι 7 αλλοδαποί εργάζονταν παράνομα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε καθώς έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 16χρονος Άρης Παπαχαραλάμπους, που είχε παρασυρθεί από μεθυσμένο οδηγό ενώ οδηγούσε το σκούτερ του, στις 7 Αυγούστου στην Αγλατζιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE