17χρονη δολοφονήθηκε στους δρόμους του Λονδίνου - 16χρονος χαροπαλεύει

17χρονη δολοφονήθηκε στους δρόμους του Λονδίνου - 16χρονος χαροπαλεύει

Μία 17χρονη κοπέλα σκοτώθηκε και ένα 16χρονο αγόρι δίνει μάχη για τη ζωή του μετά από δύο περιστατικά επιθέσεων με πυροβολισμούς στο βόρειο Λονδίνο κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Στο δεύτερο περιστατικό ένα 15χρονο αγόρι επίσης τραυματίστηκε με μαχαίρι, χωρίς να έχει διευκρινιστεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Οι επιθέσεις έγιναν μόλις μία ώρα μετά από τη δημοσιοποίηση στοιχείων που έδειξαν ότι το Φεβρουάριο και το Μάρτιο ο αριθμός των ανθρώπων που δολοφονήθηκαν στο Λονδίνο ξεπέρασε για πρώτη φορά τον αντίστοιχο τραγικό απολογισμό στη Νέα Υόρκη.

Συγκεκριμένα, στη βρετανική πρωτεύουσα το Φεβρουάριο δολοφονήθηκαν 15 άνθρωποι έναντι 14 στην αμερικανική μεγαλούπολη, ενώ το Μάρτιο οι αντίστοιχοι αριθμοί ήταν 23 έναντι 21.

Συνολικά μέσα στο 2018 στο Λονδίνο έχουν διαπραχθεί 47 ανθρωποκτονίες, συμπεριλαμβανομένης της χθεσινοβραδινής.

Η δολοφονία της 17χρονης σημειώθηκε στο Τόττεναμ λίγο μετά από τις 9.30 το βράδυ τοπική ώρα. Η κοπέλα βρέθηκε νεκρή στο δρόμο.

Το δεύτερο περιστατικό έγινε σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων, στο Γουόλθαμστοου περίπου μισή ώρα αργότερα. Ο 16χρονος με τραύματα από πυροβόλο όπλο νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του ανατολικού Λονδίνου.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι είναι πολύ νωρίς να ειπωθεί κατά πόσο τα δύο περιστατικά συνδέονται. Ακόμα δεν έχουν πραγματοποιηθεί συλλήψεις.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Την αισιοδοξία του για την εφαρμογή της φορολογικής μεταρρύθμισης εντός των χρονοδιαγραμμάτων, εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός, σε δηλώσεις μετά από συνάντηση με την ΟΕΒ, υπό τον Πρόεδρό της Γιώργο Παντελίδη, ο Υπουργός είπε ότι συζήτησαν για την υπό εξέλιξη διαδικασία για τη φορολογική μεταρρύθμιση και επανέλαβε ότι στόχος της μεταρρύθμισης είναι δικαιότερη κατανομή του φορολογικού βάρους, η ενίσχυση των επιχειρήσεων και η ενθάρρυνση του επιχειρείν, η διατήρηση της ανταγωνιστικότητας  της οικονομίας ώστε να μπορεί να δέχεται ξένες επενδύσεις που συνεισφέρουν στο οικονομικό γίγνεσθαι.

BEST OF TOTHEMAONLINE