'Πάγωσε' η Σκορδά όταν ο Κύπριος μίλησε για την βία που του ασκούσε ο πατέρας του - VIDEO

'Πάγωσε' η Σκορδά όταν ο Κύπριος μίλησε για την βία που του ασκούσε ο πατέρας του - VIDEO

Μία συνέντευξη γεμάτη αποκαλύψεις έδωσε ο πασίγνωστος τραγουδιστής στην κάμερα του ANT1 και στο Πρωινό και συγκίνησε!

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μίλησε για την κακοποίηση που βίωσε από τον πατέρα του, αλλά και τη σχέση τους η οποία πέρασε από σαράντα κύματα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην παιδική του ηλικία και στην ψυχολογική βία που ασκούσε ο πατέρας του σε αυτόν και στα παιδιά του. 

Όπως είπε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Είπα να μιλήσω γι αυτό, πρώτα γιατί μου κάνει εμένα καλό, γιατί το να βγάζεις ένα πρόβλημα προς τα έξω, που το κρύβεις πολλά χρόνια, είναι μία μεγάλη ανακούφιση».

Και συνέχισε ο Κύπριος τραγουδιστής: «Σωματικά δεν με είχε κακοποιήσει, η κακοποίηση η ψυχική όμως ήταν πολύ μεγάλη, για εμένα και την αδερφή μου. Υπήρχαν πάρα πολλές τέτοιες στιγμές, δεν μιλούσαμε για πάρα πολλά χρόνια. Ένιωθα οργή μέσα μου για το πώς συμπεριφέρθηκε. Μετά αρρώστησε πάρα πολύ, ζήτησε να με δει ο ίδιος, δεν μπορούσα να μην είμαι τότε δίπλα του, ήταν ένας αδύναμος άνθρωπος. Ήμουν εκεί μέχρι την τελευταία στιγμή».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video του youweekly την αντίδραση της Φαίης Σκορδά στο άκουσμα της αποκάλυψης του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=YWQWkljFIws

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 32χρονου που έχασε την ζωή του στην πυρκαγιά

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 32χρονου που έχασε την ζωή του στην πυρκαγιά

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE