Πρώτη πτήση Cyprus Airways από Λάρνακα προς Βηρυτό

Πρώτη πτήση Cyprus Airways από Λάρνακα προς Βηρυτό

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη, 29 Μαρτίου, η πρώτη πτήση της Cyprus Airways από Λάρνακα προς Βηρυτό.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση, το αεροσκάφος της Cyprus Airways, τύπου Airbus A319, απογειώθηκε στις 10:40 το πρωί από τη Λάρνακα και προσγειώθηκε γύρω στις 11:20 στη Βηρυτό.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι με την εισαγωγή της Βηρυτού στο δίκτυό μας και αισθανόμαστε ότι το δρομολόγιο αυτό θα είναι μια δημοφιλής επιλογή για διακοπές σύντομης διάρκειας” δήλωσε η Natalia Popova, Εμπορική Διευθύντρια της Cyprus Airways.

Η Cyprus Airways θα συνδέει τη Λάρνακα με τη Βηρυτό, ξεκινώντας αρχικά με δύο πτήσεις την εβδομάδα και τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα από 25 Μαΐου του 2018.

`Οπως αναφέρεται, η τιμή του εισιτηρίου μετ’ επιστροφής από Λάρνακα προς Βηρυτό ξεκινά από 79 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και επιβαρύνσεων.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Σε αναμονή των εξελίξεων βρίσκεται η υπόθεση της λεγόμενης «Σάντη», καθώς η Αστυνομία απέστειλε τα στοιχεία στη Europol για έλεγχο, με το πόρισμα να αναμένεται εντός ημερών.

BEST OF TOTHEMAONLINE