ΠτΔ: Πακέτο πάνω από 660 εκατομμύρια ευρώ για τη Λεμεσό - Ο ολιστικός σχεδιασμός και τα έργα οικονομικής ανάπτυξης
Με πακέτο έργων σε κάθε τομέα πολιτικής απάντησε ο Πρόεδρος στις προκλήσεις της Λεμεσού
Πρόκειται για προϊόντα τα οποία εντοπίστηκαν, σύμφωνα με ανακοίνωση, σε όχημα Τουρκοκύπριου και των οποίων η διακίνηση από τις κατεχόμενες στις ελεύθερες περιοχές απαγορεύεται.
«Η πιο πάνω ποσότητα των ζωικών προϊόντων καθώς επίσης και το όχημα που χρησιμοποιήθηκε για τη παράνομη μεταφορά τους από τα κατεχόμενα, κατασχέθηκαν από το Τμήμα Τελωνείων, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκαν και οι Κτηνιατρικές Υπηρεσίες» αναφέρει το Τμήμα Τελωνείων σε δελτίο Τύπου.
Προστίθεται ότι η υπόθεση διευθετήθηκε εξώδικα με την καταβολή χρηματικού ποσού ύψους €500. Καταβλήθηκε επίσης ποσό απόδοσης ύψους €400 για επιστροφή του κατασχεθέντος οχήματος στον ιδιοκτήτη του.
Τα προϊόντα που κατασχέθηκαν εγκαταλείφθηκαν στο Τμήμα Τελωνείων.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις