Με αυτήν την φωτογραφία ευχήθηκε στην όμορφή της μαμά η Κύπρια επώνυμη

Με αυτήν την φωτογραφία ευχήθηκε στην  όμορφή της μαμά η Κύπρια επώνυμη

Tην συγκεκριμένη φωτογραφία επέλεξε η Κύπρια επώνυμη, όπου αγκαλιάζεται με την μητέρα της, για να της ευχηθεί χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της. 

Η όμορφη γυναίκα που απεικονίζεται στην φωτογραφία δεν είναι άλλη από την μητέρα της Άντρεας Κυριάκου, η οποία την Τρίτη, 3 Μαρτίου είχε τα γενέθλιά της. 

Η Μαίρη Ξενοφώντος γιόρταζε και η μεγάλη της κόρη, Άντρεα Κυριάκου της έστειλε και διαδικτυακά τις ευχές της με μια τρυφερή φωτογραφία από τον γάμο του μοντέλου με τον Γιώργο Μερκή το περασμένο καλοκαίρι. 

Το σχόλιο της Άντρεας στην μητέρα της: "Χρόνια πολλά καρδιά μου". 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ μεταξύ ΔΗΚΟ, Άλμα και ΔΗΣΥ πριν την κάλπη - Επιδίδονται σε διαγωνισμό εντυπώσεων

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ μεταξύ ΔΗΚΟ, Άλμα και ΔΗΣΥ πριν την κάλπη - Επιδίδονται σε διαγωνισμό εντυπώσεων

Σε τροχιά μετωπικής σύγκρουσης εισέρχεται το πολιτικό σκηνικό, με τα κόμματα να ανεβάζουν κατακόρυφα τους τόνους λίγες μόλις εβδομάδες πριν από τις εκλογές. Δημόσιες τοποθετήσεις, αιχμές και σκληρές απαντήσεις συνθέτουν ένα σκηνικό έντασης, στο οποίο πρωταγωνιστούν το ΔΗΚΟ, το Άλμα και ο ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE