ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ: Εξουσιοδότηση για διάλογο έλαβε ο Χαμπιαούρης

ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ: Εξουσιοδότηση για διάλογο έλαβε ο Χαμπιαούρης

Με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Χαμπιαούρης θα προχωρήσει σε διάλογο για βελτίωση των όρων αμοιβής των εκπαιδευτικών που απασχολούνται στα απογευματινά και βραδινά προγράμματα του Υπουργείου.

Το θέμα των ατόμων που απασχολούνται στα απογευματινά και βραδινά προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, απασχόλησε τη σημερινή συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, υπό τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Χαμπιαούρης δήλωσε πως «το Υπουργικό Συμβούλιο αναγνωρίζοντας το αξιόλογο εκπαιδευτικό έργο που προσφέρεται στα προγράμματα αυτά, ως ένδειξη της θέλησής του να στηρίξει τα άτομα που τα στελεχώνουν, αποφάσισε να εξουσιοδοτήσει τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού να συνεχίσει τον διάλογο με στόχο την βελτίωση των όρων αμοιβής τους».

Παράλληλα κάλεσε όλους όσοι εμπλέκονται στα προγράμματα αυτά αλλά και όλους τους άλλους φορείς να συμβάλουν στην προσπάθεια εξορθολογισμού και εκσυγχρονισμού της λειτουργίας των προγραμμάτων αυτών.

«Καλούμε επίσης όλους να αποφύγουμε οποιασδήποτε μορφής αντιπαραθέσεις που θα δημιουργήσουν αναστάτωση στα σχολεία μας και προβλήματα στα παιδιά μας», είπε ο Υπουργός.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top