Βασικός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ για… αντί – Ρόκα

Βασικός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ για… αντί – Ρόκα

Μετά και την ανακοίνωση πως δεν θα συνεχίζουν μαζί και τη νέα σεζόν, ΑΕΚ και Τσάβι Ρόκα, οι πληροφορίες δίνουν και παίρνουν για το ποιος θα έχει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή της Λαρνακιώτικης ομάδας.

Χωρίς να θέλει να μπει στη διαδικασία ονοματολογίας ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, στις δηλώσεις που κάνει τη Μεγάλη Τετάρτη, οι πληροφορίες φέρουν πως ένα από τα ονόματα που είναι στα υπόψη της διοίκησης είναι αυτό του ποδοσφαιριστή της ομάδας, Άντερ Μουρίγιο.

Ήδη, μία κουβέντα μεταξύ ΑΕΚ και παίκτη έγινε, μιας και ο Μουρίγο αποτελεί την πιο παλιά «καραβάνα» της Λαρνακιώτικης ομάδας.

Φυσικά, δεν έχει παρθεί ακόμη η οποιαδήποτε απόφαση, καθώς στην ΑΕΚ εξετάζουν και θα εξετάσουν και άλλες περιπτώσεις για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, αλλά ο Μουρίγιο είναι ένα από τα ονόματα που απασχολούν.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE