Με ένα σωρό προβλήματα για το καλύτερο – Πόσοι Ομονοιάτες θα πάνε ανατολική και πιθανή ενδεκάδα

Με ένα σωρό προβλήματα για το καλύτερο – Πόσοι Ομονοιάτες θα πάνε ανατολική και πιθανή ενδεκάδα

Υπό τη σκιά των εξελίξεων στα διοικητικά δρώμενα για την Εκλογική Γενική Συνέλευση που έχει συγκληθεί, η Ομόνοια επιβάλλεται να δώσει σημασία και στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Η ώρα 19:00 η Ομόνοια θα φιλοξενηθεί στο Τσίρειο Στάδιο από τον Απόλλωνα για την 5η αγωνιστική της β΄ φάσης του πρωταθλήματος για τον α΄ όμιλο.

Η Ομόνοια είναι στην 6η θέση αρκετά πίσω από τις άλλες ομάδες του γκρουπ, ενώ για την τεχνική ηγεσία υπάρχουν και πολλά αγωνιστικά προβλήματα για το βραδινό παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, δεν υπολογίζονται για διάφορους λόγους οι Παναγή, Αλβμπόγκε, Χριστοδούλου, Παναγιώτου, Φραγκέσκου, Δημητρίου, Μπρέβελντ, Μαδούρο, Τζαΐλσον και Εκίθα.

Πιθανό σχήμα για τον Γέσπερ Φρέντεμπεργκ είναι Μιχαίλοφ κάτω από τα δοκάρια, Σοάρες Γουίλιαμ και Κατελάρης κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Βύντρα και Κάντε στα αμυντικά άκρα, Κανού και Σοάρες Άλεξ ως ανασταλτικά χαφ, Αντόνια και Χριστοφή στα «φτερά» με επιθετικό δίδυμο Λόπες και Νταρμπισάιρ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΚΟΠ 101 φίλαθλοι της Ομόνοιας έχουν προμηθευτεί εισιτήριο για το βραδινό ντέρμπι και θα είναι στην ανατολική κερκίδα του Τσιρείου Σταδίου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Γύρω στις 9 χθες το βράδυ, ένας 38χρονος, δύο 46χρονοι και ένας 43χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, ενώ βρίσκονταν σε δρόμο της Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE