Το λιοντάρι της Λάρνακας, Λούης Χαραλάμπους τίμησε την Κύπρο

Το λιοντάρι της Λάρνακας, Λούης Χαραλάμπους τίμησε την Κύπρο

Τεράστια η επιτυχία του Λούη Χαραλάμπους που κέρδισε με εντυπωσιακό τρόπο τον αντίπαλο του με την «ατσάλινη» γροθιά στους αγώνες UWC ‘The Perfect Storm’ που έγιναν στο Σάουθεντ του Λονδίνου στις 31 Μαρτίου, το Σάββατο του Αγίου Λαζάρου.

Σε ένα αγώνα που θύμιζε Δαβίδ και Γολιάθ, το λιοντάρι της Λάρνακας δεν πτοήθηκε από το τίτλο του φαβορί που δόθηκε στον αντίπαλο του και μπήκε σαν γίγαντας στο οκτάγωνο κλουβί με αυτοπεποίθηση κερδίζοντας με τεχνικό νοκ άουτ (TKO). Ο αθλητής μας με τον εξαίρετο χαρακτήρα τίμησε την Κύπρο με την τεράστια του επιτυχία, η οποία πανηγυρίστηκε έξαλλα τόσο από τον ίδιο αλλά και από το προπονητικό του τιμ.

Δείτε περισσότερα στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.