ΛΑΡΝΑΚΑ: Ξέσπασε φωτιά πλησίον της 'ΑΕΚ Αρένα΄ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ξέσπασε φωτιά πλησίον της 'ΑΕΚ Αρένα΄ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε συναγερμό τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το μεσημέρι της Τετάρτης (4/4) στη Λάρνακα.

Φωτογραφίες: Γιώργος Λεωνίδου

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι ξέσπασε φωτιά στο χώρο πλησίον της ΑΕΚ Αρένα και του ΓΣΖ. Στην περιοχή υπάρχει εργοτάξιο και η φωτιά ξέσπασε σε χόρτα που υπάρχουν στην περιοχή.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία στην σκηνή υπάρχουν δυο πυροσβεστικά οχήματα που επιχειρούν και η κατάσταση αναμένεται να τεθεί υπό έλεγχο σύντομα.

Δείτε τις φωτογραφίες του ThemaOnline:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE