Η Κύπρια Σοφια Χατζηπαντελή δέχτηκε απειλές για την ζωή της

Η Κύπρια Σοφια Χατζηπαντελή δέχτηκε απειλές για την ζωή της

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι μοντέλο, φοιτήτρια μάρκετινγκ και λένε ότι θυμίζει τη Φρίντα Κάλο και ο λόγος δεν είναι άλλος από τα ιδιαίτερα φρύδια της. 
 
Το 21χρονο μοντέλο ποζάρει περήφανα με το χοντρό σκούρο της φρύδι που απλώνεται στο μέτωπό της και μοιράζεται με τους 163.000 followers της selfies, κάτω από το hashtag #unibrowmovement.
 
 
Το μοναδικό στυλ της Σοφίας Χατζηπαντελή της έχει χαρίσει πολλά εξώφυλλα και πολλές εκατοντάδες followers στο instagram.
 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του inews, και την συνέντευξη της Σοφίας Χατζηπαντελή τα φρύδια της γίνονται καθημερινά θέμα θετικών σχολίων και φωτογραφιών από άλλους άνδρες και γυναίκες.
 
Ωστόσο, οι εικόνες της προσελκύουν επίσης την ασυδοσία και σχόλια τα οποία χαρακτηρίζει η ίδια ως «αηδιαστικά».
 
 
Η Χατζηπαντελή λέει ότι έχει λάβει απειλές θανάτου. "Ήμουν πρόσφατα στη Νέα Υόρκη και υπήρξε η πιο αθώα απειλή θανάτου που έχω λάβει ποτέ. Ήταν τόσο συγκεκριμένη.". 
 
Ο λόγος που την απείλησαν ήταν τα φρύδια της. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE