Η Κύπρια Σοφια Χατζηπαντελή δέχτηκε απειλές για την ζωή της

Η Κύπρια Σοφια Χατζηπαντελή δέχτηκε απειλές για την ζωή της

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι μοντέλο, φοιτήτρια μάρκετινγκ και λένε ότι θυμίζει τη Φρίντα Κάλο και ο λόγος δεν είναι άλλος από τα ιδιαίτερα φρύδια της. 
 
Το 21χρονο μοντέλο ποζάρει περήφανα με το χοντρό σκούρο της φρύδι που απλώνεται στο μέτωπό της και μοιράζεται με τους 163.000 followers της selfies, κάτω από το hashtag #unibrowmovement.
 
 
Το μοναδικό στυλ της Σοφίας Χατζηπαντελή της έχει χαρίσει πολλά εξώφυλλα και πολλές εκατοντάδες followers στο instagram.
 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του inews, και την συνέντευξη της Σοφίας Χατζηπαντελή τα φρύδια της γίνονται καθημερινά θέμα θετικών σχολίων και φωτογραφιών από άλλους άνδρες και γυναίκες.
 
Ωστόσο, οι εικόνες της προσελκύουν επίσης την ασυδοσία και σχόλια τα οποία χαρακτηρίζει η ίδια ως «αηδιαστικά».
 
 
Η Χατζηπαντελή λέει ότι έχει λάβει απειλές θανάτου. "Ήμουν πρόσφατα στη Νέα Υόρκη και υπήρξε η πιο αθώα απειλή θανάτου που έχω λάβει ποτέ. Ήταν τόσο συγκεκριμένη.". 
 
Ο λόγος που την απείλησαν ήταν τα φρύδια της. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE