Μαγνητίζει τα βλέμματα η κορμάρα της Κύπριας τραγουδίστριας

Μαγνητίζει τα βλέμματα η κορμάρα της Κύπριας τραγουδίστριας

Είναι νέα, ωραία, με μια μελωδική φωνή και έχει όλα τα φόντα να διακριθεί στο μουσικό στερέωμα. Για αυτό άλλωστε «άνοιξε τα φτερά της», φεύγοντας από την Κύπρο, αφού εγκαταστάθηκε μόνιμα στις ΗΠΑ.

Ο λόγος για την τραγουδίστρια Έλενα Παναγή, η οποία πέραν από την αγάπη της για το τραγούδι, γυμνάζεται εντατικά, καταφέρνοντας να φτιάξει ένα σώμα που θα ζήλευαν και μοντέλο.

Η όμορφη νέα από τη Λάρνακα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook την πιο κάτω φωτογραφία, αποδεικνύοντας πως η σκληρή δουλειά στο γυμναστήριο, σε συνδυασμό με την υγιεινή διατροφή (καθώς το κορίτσι μας είναι vegan) έχει αποδώσει καρπούς.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό

Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό

Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).

BEST OF TOTHEMAONLINE