«Θέλω να εκφράσω τον σεβασμό μου στους παίκτες»

«Θέλω να εκφράσω τον σεβασμό μου στους παίκτες»

Μπορεί η Ανόρθωση να μην πήρε το τρίποντο κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, όμως ο Ρόνι Λέβι στις δηλώσεις του μετά το πέρας του παιχνιδιού έδωσε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια που κατέβαλαν σε όλο το 90λέπτο.

Δείτε όλα όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε μόνο δυο μέρες για να προετοιμαστούμε. Το ΑΠΟΕΛ δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Βρήκαμε και εμείς από τη δική μας πλευρά κάποιες ευκαιρίες.

 

Όσο περνούσε ο χρόνος στο παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι τακτικά, δεν τους αφήσαμε να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες και ήμασταν απειλητικοί στις αντεπιθέσεις. Θέλω να εκφράσω τον σεβασμό μου στους παίκτες. Ότι καλύτερο στον ΑΠΟΕΛ και στο Μπαλταζάρ για το μέλλον».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE