Νέο ζευγάρι στην Ελληνική Showbiz! Ερωτευμένος ο γόης του Survivor

Νέο ζευγάρι στην Ελληνική Showbiz! Ερωτευμένος ο γόης του Survivor

Ο γοητευτικός πολίστας έχει βρει μια εντυπωσιακή σύντροφο και έκαναν μαζί πρώτη δημόσια εμφάνιση σε βραδινή τους έξοδο.

Τη νέα σύντροφο του Κώστα Κοκκινάκη είδαμε το πρωί της Τετάρτης 4/4 στο Happy Day. Συγκεκριμένα ο γνωστός πολίστας, απαθανατίστηκε σε πρόσφατη βραδινή του έξοδο με μελαχρινή καλλονή, από τον φωτογραφικό φακό του περιοδικού OK! και τα τρυφερά τους ενσταντανέ προβλήθηκαν στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Στα σχόλια της η παρουσιάστρια συνέκρινε μάλιστα τη νέα σύντροφο του Κώστα Κοκκινάκη με τη Σοφία Χαρμαντά, την οποία φήμες ήθελαν να είναι ζευγάρι με τον πολίστα πριν από μερικούς μήνες.

«Με την Χαρμαντά δεν έλεγαν ότι έβγαινε; Ίδιο στυλ είναι, ίδια κοψιά. Ε βρήκε μια σωσία της. Μελαχρινή, ζουμερή», είπε, μεταξύ άλλων, στα σχόλιά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο video.

 

https://www.youtube.com/watch?v=AeXulajRIWI

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE