Σε «καλή διάθεση» ο πρίγκιπας Φίλιππος μετά από τη χειρουργική επέμβαση

Σε «καλή διάθεση» ο πρίγκιπας Φίλιππος μετά από τη χειρουργική επέμβαση

Ο Δούκας του Εδιμβούργου Φίλιππος «αναπαύεται και είναι σε καλή διάθεση» μετά από την επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση αρθροπλαστικής ισχίου στην οποία υποβλήθηκε σήμερα σε νοσοκομείο του Λονδίνο, αναφέρει ανακοίνωση από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.


 Η ανάρρωση του πρίγκιπα Φίλιππου φέρεται να προχωρά «ικανοποιητικά σε αυτό το πρώτο στάδιο». Δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες για τη φύση της επέμβασης.
 
Αναμένεται να παραμείνει στην ιδιωτική κλινική King Edward VII για αρκετές ημέρες.
 
Ο 96χρονος σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ αποσύρθηκε από τα μοναρχικά του καθήκοντα τον περασμένο Αύγουστο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

Προσεγγίζουμε την Παιδεία όχι ως λογιστικές πράξεις, αλλά ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου, διεμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εγκαινιάζοντας στην Αθήνα παράρτημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παρουσία και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE