ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε δύο 18χρονους – Τους πρόδωσαν οι ‘μούζες’

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε δύο 18χρονους – Τους πρόδωσαν οι ‘μούζες’

Στη σύλληψη δύο 18χρονων προχώρησε η Αστυνομία στη Λεμεσό, για διαδοχικές φωτιές που ξέσπασαν στην περιοχή Μουτταγιάκα.

Στην περιοχή Μουτταγιάκα πλησίον του αυτοκινητόδρομου, ξέσπασαν διαδοχικά τρεις διαδοχικές εστίες φωτιάς, γύρω στις 2:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης (5/4).

Πυροσβεστική και Αστυνομία έσπευσαν στο σημείο.

Η Πυροσβεστική κατέσβησε τις φωτιές, ενώ η Αστυνομία πραγματοποίησε έρευνες στην περιοχή για να εντοπίσει τους δράστες.

Κατά τις έρευνες, εντοπίστηκαν στην περιοχή δύο 18χρονοι που επέβαιναν σε μοτοποδήλατο χωρίς φώτα τροχαίας και πινακίδες εγγραφής, οι οποίοι φέρονταν να προσπαθούν να διαφύγουν από το σημείο.

Επίσης, τα πρόσωπα και τα χέρια των δύο 18χρονων, ήταν μαυρισμένα, κάτι για το οποίο δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις, με αποτέλεσμα να συλληφθούν.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.