Πλέον το έχουμε και αυτό στην Κύπρο! Κατακύρωση αγώνα με δέκα τέρματα

Πλέον το έχουμε και αυτό στην Κύπρο! Κατακύρωση αγώνα με δέκα τέρματα

Βλέποντας και ξαναβλέποντας τις χθεσινοβραδινές αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή έχει παρατηρηθεί κάτι το ασυνήθιστο, το σπάνιο για το κυπριακό ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Διαβάστε:

Οι… Πασχαλιάτικες «καμπάνες» (και) με αφαιρέσεις βαθμών, του Αθλητικού Δικαστή της ΚΟΠ!

Συγκεκριμένα, ένα παιχνίδι το οποίο κρίθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή κατακυρώθηκε, παρακαλώ, με σκορ 7-3, δηλαδή, 10 τέρματα συνολικά στο παιχνίδι.

Αναλυτικά:

«*Ο αγώνας Πρωταθλήματος U19 Γ’ Κατηγορίας ΕΝΥ ΔΙΓΕΝΗΣ Ύψωνα – ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ Μόρφου/25.03.2018 για την τύχη του (25η Αγωνιστική).
Απόφαση: Κατακυρώθηκε με 7-3 υπέρ του Διγενή Μόρφου»

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.