Mιλούν τα νούμερα του Εμίλιο!

Mιλούν τα νούμερα του Εμίλιο!

Άνοιξαν μια συζήτηση χθες στο Faceboook, αρκετοί οπαδοί του Απόλλωνα, κάνοντας σύγκριση του Ζελάγια με τον Μάγκλιτσα. 

Την αρχή έκανε ένας οπαδός, που προέτρεψε τον Αυγουστή, να ξεκινά με τον Αργεντινό κι όχι με τον Κροάτη (χθες ήταν τιμωρημένος). 

Οι περισσότεροι οπαδοί -που πήραν θέση με σχετικές αναρτήσεις- συμφώνησαν με αυτή την άποψη. 

Μιλούν τα νούμερα για τον Ζελάγια, γι αυτό και οι περισσότεροι τον προτιμούν αυτόν. Έχει σκοράρει 17 φορές στο πρωτάθλημα. O Mάγκλιτσα δεν τα πηγαίνει πολύ πιο άσχημα, έχει σημειώσει 12 τέρματα. 

Σημειώστε όμως κι αυτή τη λεπτομέρεια: Ο Ζελάγια έχει συνολικά 29 συμμετοχές, σε 15 ματς ήταν βασικός, σε άλλα 14 μπήκε αλλαγή. Ο «Μάγκλι» έχει 22 εμφανίσεις, στις 17 ήταν στο αρχικό σχήμα.

Ο Αυγουστή φυσικά ξέρει καλύτερα, ποιος εκ των δυο ταιριάζει στην τακτική που εφαρμόζει, αναλόγως και του τρόπου παιχνιδιού του εκάστοτε αντιπάλου. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE