ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ: ‘Δεν του ανήκει το πουκάμισο’

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ: ‘Δεν του ανήκει το πουκάμισο’

Σύμφωνα με τ/κ δημοσιεύματα, το ματωμένο πουκάμισο που εντοπίστηκε στα κατεχόμενα, και αρχικά υποστηρίχθηκε ότι άνηκε στον 65χρονο Ε/κ, τελικά δεν είναι δικό του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Κibrisgazetesi.com, το ματωμένο πουκάμισο που εντοπίστηκε την Τετάρτη (4/4), αν και αρχικά η λεγόμενη Αστυνομία πίστεψε ότι άνηκε στον Σολωμό Αποστολίδη που αγνοείται από τις 28 Μαρτίου, τελικά, σύμφωνα με πηγές τους, δεν είναι δικό του.

Το εν λόγω πουκάμισο, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ανήκει σε πρόσωπο, που εμπλέκεται σε άλλη υπόθεση.

Η λεγόμενη αστυνομία, συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Σε ηλικία 88 ετών, ο Πάπας Φραγκίσκος έφυγε σήμερα από τη ζωή, λίγες ώρες αφότου απευθύνθηκε για τελευταία φορά στους χιλιάδες πιστούς Καθολικούς, που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ανήμερα το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE