ΠΟΛΕΜΙ: Έκλεψαν πασσάλους της ΑΗΚ – Έρευνες για τους δράστες

ΠΟΛΕΜΙ: Έκλεψαν πασσάλους της ΑΗΚ – Έρευνες για τους δράστες

 Υπόθεση κλοπής πασσάλων της ΑΗΚ  από χωριό της Επαρχίας Πάφου διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε ότι μεταξύ των ημερομηνιών 22.3.2018 και 4.4.2018 άγνωστοι απέσπασαν πάσσαλους της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου, που βρίσκονταν σε ανοικτό χώρο στο Πολέμι της Επαρχίας Πάφου αξίας περίπου 2.000 ευρώ.

Μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και διενήργησαν εξετάσεις, συλλέγοντας διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.