ΟΧΗΜΑ ΣΕ ΦΡΑΧΤΗ: Στην Αστυνομία η ιδιοκτήτρια- Γρίφος η υπόθεση

ΟΧΗΜΑ ΣΕ ΦΡΑΧΤΗ: Στην Αστυνομία η ιδιοκτήτρια- Γρίφος η υπόθεση

Η κατάθεση της ιδιοκτήτριας του οχήματος που βρέθηκε στον υδατοφράχτη Ασπρόκρεμμου, το μεσημέρι της Πέμπτης (5/4), αναμένεται να δώσει απαντήσεις, ενώ οι πληροφορίες ότι το όχημα είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο διαψεύδονται.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Μυστήριο επικρατεί γύρω από τον εντοπισμό οχήματος πολυτελείας, στην υπερχείλιση του φράγματος, αφού επίσημη ενημέρωση του ThemaOnline από την Αστυνομία, αναφέρει ότι μετά τον εντοπισμό του, αναμένεται κατάθεση της ιδιοκτήτριας.

Πάντως, πληροφορίες που ανέφεραν ότι το όχημα είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο, διαψεύδονται από το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας.

Έτσι, οι Αρχές μετά και τη λήψη κατάθεσης από την ιδιοκτήτρια, αλλά και από διερεύνηση του περιστατικού, καλούνται να λύσουν τον γρίφο και να βρουν απαντήσεις για πώς, πότε και γιατί το όχημα είχε πέσει από ύψος.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE