ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ: Αναγνώρισε την σορό του 65χρονου ο γιος του

ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ: Αναγνώρισε την σορό του 65χρονου ο γιος του

Ο γιος το Σολωμού Αποστολίδη, ενημέρωσε την Κυπριακή Αστυνομία, ότι κλήθηκε από τις κατοχικές αρχές για αναγνώριση της σορού του πατέρα του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, τα ξημερώματα της Παρασκευής (6/4), ο γιος του φονευθέντος Σολωμού Αποστολίδη, κάλεσε τις κυπριακές αρχές για να τις ενημερώσει ότι του ζητήθηκε από την λεγόμενη ‘αστυνομία’ να μεταβεί στα κατεχόμενα για αναγνώριση της σορού του πατέρα του.

Ο γιος του 65χρονου, αναγνώρισε ότι η σορός ανήκει στον άτυχο πατέρα του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE