Τον γοητευτικό ηθοποιό δεν θα βλέπουμε πια στον Alpha αλλά με την Μονογιού

Τον γοητευτικό ηθοποιό δεν θα βλέπουμε πια στον Alpha αλλά με την Μονογιού

Οι κακές οι γλώσσες λένε ότι τον απέλυσαν επειδή αργούσε στα γυρίσματα. Όμως ο ηθοποιός εγκαταλείπει τον Alpha για τη νέα σειρά που πρωταγωνιστεί η Μονογιού. 

Η οικογενειακή κωμωδία "Το σόι σου" είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά του Alpha και όλα δείχνουν ότι θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά.

Μόνο που στον πέμπτο κύκλο ενδέχεται να μην είναι ο Ευθύμης Ζησάκης, καθώς, όπως αναφέρει το mytv επικρατούν δύο εντελώς διαφορετικά σενάρια. Από τη μία πλευρά ο ηθοποιός θέλει να προχωρήσει στο επόμενο βήμα και από την άλλη να απολύεται από το κανάλι λόγω του ότι καθυστερούσε στα γυρίσματα.

Πάντως, ο ίδιος δέχτηκε μια δελεαστική πρόταση από κυπριακή παραγωγή και είπε το «ναι». Σύμφωνα με πληροφορίες του «Mytv» πρόκειται για τη μαύρη κωμωδία «Συγκάτοικοι στη φτώχεια» -αντί για «Εκπαίδευση στη φτώχεια» που ήταν αρχικά- στην οποία πρωταγωνιστούν, επίσης, οι Γιώργος Ζένιος, Άννα Μονογιού, Τόνυ Δημητρίου κ.ά.

Τα γυρίσματα του «πιλότου» βρίσκονται σε εξέλιξη και σύντομα θα κατατεθεί και σε μεγάλο ελληνικό κανάλι.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE