ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ: Βλέπουν τους γονείς τους οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί

ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ: Βλέπουν τους γονείς τους οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί

Στις φυλακές της Αδριανούπολης βρίσκονται για 36η ημέρα οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί.

Ο Άγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης από την 1η Μαρτίου, μετά τη σύλληψή τους στις Καστανιές Έβρου.

Tην Παρασκευή (6/4) για πέμπτη φορά θα δουν τους γονείς τους.

Το επισκεπτήριο πραγματοποιήται στις 13:00 τo μεσημέρι και όπως είναι αναμενόμενο, το κλίμα θα είναι ιδιαίτερα φορτισμένο, λόγω των ημερών του Πάσχα.

Μια σημαντική διαφορά, σε σχέση με τα προηγούμενα επισκεπτήρια είναι πως οι γονείς των Άγγελου Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη ίσως δουν τα παιδιά τους, χωρίς να τους χωρίζει το τζάμι.

Σύμφωνα με τον κανονισμό των φυλακών της Αδριανούπολης, υπάρχει αυτή η δυνατότητα, μια φορά τον μήνα. Μέχρι στιγμής, αυτό δεν έχει συμβεί.

Οι γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, πριν το επισκεπτήριο θα έχουν συνάντηση στο ελληνικό προξενείο, προκειμένου να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις.

Από Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.