Tufan Erhürman: ‘Ισχυρές ενδείξεις για τον φονιά του Αποστολίδη’

Tufan Erhürman: ‘Ισχυρές ενδείξεις για τον φονιά του Αποστολίδη’

Υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις για το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από τον φόνο του Σολωμού Αποστολίδη, ανάφερε ο τ/κ 'πρωθυπουργός', Tufan Erhürman.

Σύμφωνα με τον λεγόμενο πρωθυπουργό των κατεχομένων, η ‘αστυνομία’ έχει στα χέρια της ισχυρές ενδείξεις για τον άνθρωπο που διέπραξε τον φόνο του Σολωμού Αποστολίδη.

Ο λεγόμενος πρωθυπουργός μάλιστα, ανάφερε ότι υπήρξαν πληροφορίες για το τι συνέβη και ότι γνωρίζουν για το που βρίσκεται ο ύποπτος, αλλά δεν ήθελε να δώσει περισσότερη έκταση, σεβόμενος την έρευνα της 'αστυνομίας'.

Επίσης, ο τ/κ ‘πρωθυπουργός’ ανέφερε πως τα Ε/κ Μέσα αναφέρθηκαν σε πολιτική δολοφονία και ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για έγκλημα, ωστόσο η εν λόγω δήλωσή δεν ευσταθεί, αφού ουδέποτε έγινε τέτοια αναφορά από Κυπριακά ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Την πλατφόρμα diakivernisi.gov.cy καλεί τους πολίτες να επισκεφτούν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προκειμένου να ενημερωθούν και να κρίνουν τη συνέπεια λόγων και έργων της Κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι η κριτική είναι καλοδεχούμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE