Τοποθέτηση από την ΘΥΡΑ 9: «Κάποιοι λεβέντες με νύχια και με δόντια προσπαθούν να κρατήσουν τα λάβαρα ψηλά»

Τοποθέτηση από την ΘΥΡΑ 9: «Κάποιοι λεβέντες με νύχια και με δόντια προσπαθούν να κρατήσουν τα λάβαρα ψηλά»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΘΥΡΑ 9 σχετικά με την παρουσία της μπασκετικής ομάδας στους τελικό του μπάσκετ.

Δείτε την ανακοίνωση:

Μέσα σε όλες αυτές τις κατάμαυρες μέρες που περνούμε και σε όλο αυτό το παρασκήνιο πίσω από τις επερχόμενες εκλογές κάποιοι λεβέντες με νύχια και με δόντια προσπαθούν 
να κρατήσουν τα λάβαρα ψηλά. Τα λεβεντόπαιδα του μπάσκετ δείχνουν τον δρόμο. Με πενιχρό budget και μέσα σε αντίξοες συνθήκες, στην σκιά όλων αυτών των κωμικοτραγικών καταστάσεων είναι από χθες στους τελικούς πρωταθλήματος β΄ κατηγορίας.

Παίζοντας με ψυχή, παίζοντας για την φανέλα και τους τρελούς στην κερκίδα έδειξαν πως αξίζουν την παρουσία όλων μας στο γήπεδο. Για αυτό, στους τελικούς δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για ΚΑΝΕΝΑ να απουσιάζει. Ελάτε να τους αποθεώσουμε. Αξίζουν ένα γεμάτο γήπεδο.

Ανακοινώνουμε επίσης πως ως χορηγός του καλαθοσφαιρικού τμήματος θα προσπαθήσουμε να αυξήσουμε την χορηγία μας έτσι ώστε να πληρωθούν οι παίχτες μας πριν τους τελικούς.

Όλοι κοντά στα κλειστά λοιπόν γιατί αυτά κρατούν τα λάβαρα ψηλά. Γιατί αυτά ακόμα μας κάνουν περήφανους.

ΘΑ ‘ΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΟΝΤΑ Η ΘΥΡΑ 9

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE