Μπεκίρ Μποζντάγ: 'Η Τουρκία δεν παραβιάζει τα δικαιώματα κανενός'

Μπεκίρ Μποζντάγ: 'Η Τουρκία δεν παραβιάζει τα δικαιώματα κανενός'

Επικρίσεις Άγκυρας κατά δηλώσεων Ελλήνων πολιτικών.

Μερικοί "ανίκανοι", κατά την έκφρασή του, πολιτικοί προσπαθούν να χαλάσουν τις σχέσεις Τουρκίας - Ελλάδας, υποστήριξε με τουϊτ του ο εκπρόσωπος και αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Μπεκίρ Μποζντάγ, σχολιάζοντας δηλώσεις Ελλήνων υπουργών σχετικά με την Τουρκία.

«Οι άδικες και προκλητικές δηλώσεις κάποιων Ελλήνων υπουργών για την Τουρκία δεν είναι προς όφελος της Ελλάδας» ο Μπεκίρ Μποζντάγ.

Αναφέρει επίσης ότι για να εξελιχθούν και να ενισχυθούν οι σχέσεις της Τουρκίας με την Ελλάδα έχουν γίνει αρκετά θετικά βήματα, προσθέτοντας ότι ίδιος υποστηρίζει τις καλές σχέσεις με την Ελλάδα.

«Οι άδικες και προκλητικές δηλώσεις κάποιων Ελλήνων υπουργών για την Τουρκία δεν είναι προς όφελος της Ελλάδας. Το να αξιολογούν τη θέση της Τουρκίας ως αδύναμη δεν αποτελεί μία λογική άποψη που θα μας πάει μπροστά άποψη. Όλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι κανένας δεν μπορεί να συμπεριφέρεται άδικα απέναντι στην Τουρκία, ότι η Τουρκία δεν παραβιάζει τα δικαιώματα κανενός αλλά ούτε και δίνει σε κανέναν άλλον το δικαίωμα να παραβιάζει τα δικαιώματά της και να της συμπεριφέρεται άδικα. Αυτό το μαρτυρεί η ιστορία. Δεν είναι προς όφελος κανενός να τεστάρει ξανά και ξανά την Τουρκία», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE