ΕΞΕΛΙΞΗ / Κλείνει στα 3,6 εκατομμύρια η συμφωνία με ΑΠΟΕΛ

ΕΞΕΛΙΞΗ / Κλείνει στα 3,6 εκατομμύρια η συμφωνία με ΑΠΟΕΛ

Κλείνει η μεγάλη συμφωνία για ΑΠΟΕΛ.

Όπως όλα δείχνουν ο ΑΠΟΕΛ είναι μια ανάσα από την συμφωνία με εταιρία για χρηματοδότηση μερικών εκατομμυρίων ευρώ με αποτέλεσμα την εισαγωγή του ονόματος της συγκεκριμένης εταιρίας μπροστά από αυτό του ΑΠΟΕΛ.

Το θέμα που βγήκε στην επιφάνεια τις τελευταίες μέρες όπως μαθαίνουμε βρίσκεται μια ανάσα πριν την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Το μόνο εμπόδιο για την υλοποίηση της συμφωνίας είναι να περάσει από την συνέλευση των μελών τον Μάιο. Οι όροι της συμφωνίας αναμένεται να φέρουν έσοδα στον ΑΠΟΕΛ 1,2 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο και η διάρκεια της συμφωνίας θα είναι για τρία χρόνια, οπότε συνολικά οι γαλαζοκίτρινοι θα κλείσουν ντιλ για 3,6 εκατομμύρια ευρώ.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να προκύψουν περισσότερες εξελίξεις και λεπτομέρειες.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE