Μετά τη σωτηρία, Νταμπίζας και προπονητής!

Μετά τη σωτηρία, Νταμπίζας και προπονητής!

Την ερχόμενη εβδομάδα στο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ αναμένεται να αλλάξει ο κανονισμός για τις ομάδες που δεν θα πάρουν άδεια και να οριστικοποιηθεί η παραμονή του Παναθηναϊκού στην κατηγορία που θα έχει γλιτώσει την τελευταία στιγμή μία τεράστια ξεφτίλα που θα έφερε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του Γιάννη Αλαφούζου.

Μόλις «κλειδώσει» η αποφυγή του υποβιβασμού αναμένεται να γίνει η τελική επαφή με τον Νίκο Νταμπίζα για την θέση του τεχνικού διευθυντή. Ο πρώην «πράσινος» παράγοντας έχει πλέον πολύ καλή σχέση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και θα ξεκαθαρίσει άμεσα το αν θα επιστρέψει. Για την ώρα παραμένει διστακτικός και πως θα μπορούσε διαφορετικά μετά τα όσα έγιναν και φέτος στην ΠΑΕ από τον Αλαφούζο.

Από κει και πέρα, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο πως η διοίκηση της ΠΑΕ θα κάνει πρόταση ανανέωσης στον Μαρίνο Ουζουνίδη για τον πάγκο της ομάδας. Συζητήσεις που για την ώρα φαντάζει σχεδόν απίθανο να καταλήξουν σε συμφωνία, καθώς ο Έλληνας τεχνικός τα… είδε όλα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και πολύ δύσκολα θα εμπιστευόταν ξανά τους ανθρώπους που του… πριόνιζαν την καρέκλα και που δεν κατάφεραν να κρατήσουν τις υποσχέσεις τους για μια σειρά από σοβαρά αγωνιστικά και όχι μόνο ζητήματα.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για συνάντηση με Έρχιουρμαν: Πηγαίνω με στόχο θετικές εξελίξεις

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για συνάντηση με Έρχιουρμαν: Πηγαίνω με στόχο θετικές εξελίξεις

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης δήλωσε τη Δευτέρα ότι πηγαίνει στη συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη με ένα και μοναδικό στόχο "να έχουμε θετικές εξελίξεις" και εξέφρασε την ελπίδα να γίνουν ανακοινώσεις και για διάνοιξη νέου οδοφράγματος. Eπίσης προανήγγειλε τριμερή συνάντηση του ιδίου και του Τ/κ ηγέτη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ εντός Οκτωβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE