«Ζωντανό» για παραμονή – Νίκησε και… διαιτητή (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ζωντανό» για παραμονή – Νίκησε και… διαιτητή (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Αμβούργο επικράτησε με σκορ 3-2 στο ντέρμπι του γερμανικού Βορρά με την Σάλκε (χέρι του Νάλντο το πρώτο γκολ των «Βασιλικών Μπλε») και παρέμεινε «ζωντανό» στη μάχη για την παραμονή στην Bundesliga.

Τους 22 πόντους έπειτα από 29 αγωνιστικές στο γερμανικό πρωτάθλημα έφτασε το Αμβούργο, χάρη στην αποψινή νίκη του με 3-2 επί της Σάλκε στο «Volksparkstadion», και απέχει πλέον πέντε πόντους από την 16η Μάιντς και τα μπαράζ παραμονής στην πρώτη κατηγορία. Τα τέρματα της ομάδας του βασικού Κυριάκου Παπαδόπουλου σημείωσαν ο Φίλιπ Κόστιτς (17′), ο Λιούις Χόλτμπι (52′) κι ο Άαρον Χαντ (84′), ενώ για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι παρά την ήττα παραμένουν στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, σκόραραν ο Νάλντο με το χέρι στο 9ο λεπτό και ο Γκουίντο Μπουργκστάλερ με δεξί σουτ στο 63′.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.

BEST OF TOTHEMAONLINE