Καταιγιστικές εξελίξεις στην δολοφονία Αποστολίδη – 'Παραδέχθηκε ο 22χρονος'

Καταιγιστικές εξελίξεις στην δολοφονία Αποστολίδη – 'Παραδέχθηκε ο 22χρονος'

Παραδόθηκε στις Τουρκικές αρχές ο 22χρονος Τούρκος και σε θεληματική του κατάθεση, φέρεται να παραδέχθηκε ενοχή στην δολοφονία του 65χρονου Ε/κ, Σολωμού Αποστολίδη.

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση Αποστολίδη είχαμε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου (7/4).

Σύμφωνα με την τ/κ ιστοσελίδα, Κibrisgazetesi, ο 22χρονος Τούρκος, για τον οποίο από την πρώτη στιγμή υπήρχαν ισχυρές ενδείξεις εναντίον του για συμμετοχή του στον φόνο του Σολωμού Αποστολίδη, το βράδυ του Μ. Σαββάτου (7/4) παραδόθηκε στην Τουρκική Αστυνομία.

Μάλιστα, στο τ/κ δημοσίευμα, αναφέρεται ότι, ο 22χρονος σε θεληματική του κατάθεση, παραδέχθηκε ενοχή.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου (7/4), δεν υπήρχε επίσημη ενημέρωση από τα κατεχόμενα προς τις Κυπριακές Αρχές, ενώ ούτε η δικοινοτική ομάδα, έτυχε ενημέρωσης για τις εξελίξεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τι να περιμένουμε από τις συνομιλίες της Ρωσίας με την Ουκρανία - Οι εκτιμήσεις για αδιέξοδο, τι θα κάνει ο Τραμπ

Τι να περιμένουμε από τις συνομιλίες της Ρωσίας με την Ουκρανία - Οι εκτιμήσεις για αδιέξοδο, τι θα κάνει ο Τραμπ

Η πρώτη μετά το 2022 διπλωματική συνάντηση ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία, παρά τα «40 κύματα» από τα οποία πέρασε, φαίνεται πως τελικά, μετά τις παραινέσεις του Ταγίπ Ερντογάν, αλλά και τις κινήσεις των ΗΠΑ στο παρασκήνιο, θα εκκινήσει στην Κωνσταντινούπολη.

BEST OF TOTHEMAONLINE