Η Ελένη μαθαίνει την τέχνη του αντικριστού! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Ελένη μαθαίνει την τέχνη του αντικριστού! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ντυμένη casual, πόζαρε δίπλα στον κύριο Μανώλη, στα Ανώγεια!

Οικογενειακές διακοπές στην Κρήτη απολαμβάνει η Ελένη Μενεγάκη όπως διαφαίνεται και από τις φωτογραφίες και βίντεο που ανεβάζει στα κοινωνικά της δίκτυα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ελληνικών ΜΜΕ η γνωστή παρουσιάτρια διαμένει σε πολυτελές ξενοδοχείο στον Αδελιανό Κάμπο, στο Ρέθυμνο.

Η τελευταία της επίσκεψή ήταν στα Ανώγεια, όπου η παρουσιάστρια "διδάχθηκε" από τον κ.Μανώλη, τα μυστικά του καλού αντικριστού.

Λίγες ώρες αργότερα, η Ελένη Μενεγάκη "ανέβασε" βίντεο με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που συνόδευσαν το αναστάσιμο μήνυμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE