Η Ελένη μαθαίνει την τέχνη του αντικριστού! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Ελένη μαθαίνει την τέχνη του αντικριστού! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ντυμένη casual, πόζαρε δίπλα στον κύριο Μανώλη, στα Ανώγεια!

Οικογενειακές διακοπές στην Κρήτη απολαμβάνει η Ελένη Μενεγάκη όπως διαφαίνεται και από τις φωτογραφίες και βίντεο που ανεβάζει στα κοινωνικά της δίκτυα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ελληνικών ΜΜΕ η γνωστή παρουσιάτρια διαμένει σε πολυτελές ξενοδοχείο στον Αδελιανό Κάμπο, στο Ρέθυμνο.

Η τελευταία της επίσκεψή ήταν στα Ανώγεια, όπου η παρουσιάστρια "διδάχθηκε" από τον κ.Μανώλη, τα μυστικά του καλού αντικριστού.

Λίγες ώρες αργότερα, η Ελένη Μενεγάκη "ανέβασε" βίντεο με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που συνόδευσαν το αναστάσιμο μήνυμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έφθασε στη Βοσνία ο ΠτΔ για επίσκεψη εργασίας - Όσα περιλαμβάνει το πρόγραμμα

Έφθασε στη Βοσνία ο ΠτΔ για επίσκεψη εργασίας - Όσα περιλαμβάνει το πρόγραμμα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης έφθασε στο Σεράγεβο, της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, όπου θα πραγματοποιήσει μονοήμερη επίσκεψη εργασίας, ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία, το πρώτο εξάμηνο του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE