Η Ελένη μαθαίνει την τέχνη του αντικριστού! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Ελένη μαθαίνει την τέχνη του αντικριστού! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ντυμένη casual, πόζαρε δίπλα στον κύριο Μανώλη, στα Ανώγεια!

Οικογενειακές διακοπές στην Κρήτη απολαμβάνει η Ελένη Μενεγάκη όπως διαφαίνεται και από τις φωτογραφίες και βίντεο που ανεβάζει στα κοινωνικά της δίκτυα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ελληνικών ΜΜΕ η γνωστή παρουσιάτρια διαμένει σε πολυτελές ξενοδοχείο στον Αδελιανό Κάμπο, στο Ρέθυμνο.

Η τελευταία της επίσκεψή ήταν στα Ανώγεια, όπου η παρουσιάστρια "διδάχθηκε" από τον κ.Μανώλη, τα μυστικά του καλού αντικριστού.

Λίγες ώρες αργότερα, η Ελένη Μενεγάκη "ανέβασε" βίντεο με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που συνόδευσαν το αναστάσιμο μήνυμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE