ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δύσκολα θα αποφευχθεί αυτό στην Ομόνοια! Είναι δεδομένες οι αλλαγές…

Δύσκολα θα αποφευχθεί αυτό στην Ομόνοια! Είναι δεδομένες οι αλλαγές…

Όσον κι αν ήθελαν κάποιοι να μην γίνει αυτό στην Ομόνοια, με την τροπή που πήραν τα πράγματα την φετινή σεζόν οι «πράσινοι» είναι πλέον αναγκασμένοι να το πράξουν το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο λόγος φυσικά για το «ξήλωμα» του ρόστερ της Ομόνοιας.

Όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια οι «πράσινοι» ξηλώνουν το ρόστερ τους και το ξανά χτίζουν από το μηδέν κάτι που φυσικά όλο αυτό την ήθελαν να αποφευχθεί την φετινή σεζόν ωστόσο τα δεδομένα και τα αποτελέσματα λένε ότι δύσκολα δεν θα γίνει.

Κάποιοι ποδοσφαιριστές που ήρθαν την καλοκαιρινή περίοδο αλλά και μερικοί που κατηφόρισαν στο «Ηλιας Πούλλος» τον Ιανουάριο πιθανών του χρόνου να μην φοράνε την «πράσινη» φανέλα αφού δεν κατάφεραν να πείσουν με την απόδοση τους.

Η νέα Διοίκηση που θα εκλεγεί στα τέλη Απριλίου αλλά και η νέα τεχνική ηγεσία (δεν θα πορευτεί με Φρέντμπεργκ η Ομόνοια) θα έχουν ένα δύσκολο έργο απέναντι τους καθώς τα κεφάλαια που θα είναι ανοικτά με το που θα αναλάβουν θα είναι αρκετά και σε πολλούς τομείς.

Το σίγουρο είναι ότι την σεζόν 2018/19 θα έχουμε διαφοροποιήσει (ίσως και αρκετές) στο πράσινο ρόστερ έτσι ώστε στην Ομόνοια να αρχίσουν να μπαίνουν τα σωστά καλούπια και οι βάσεις για να βρει ξανά τον δρόμο της.

Σίγουρα η μετάβαση στα νέα τάξη πραγμάτων (νέα διοικήση – νέα τεχνική ηγεσία) θα είναι αρκετά δύσκολη όμως η Ομόνοια θα πρέπει να βγει τον τρόπο να βγει μέσα από τα νέα δεδομένα πιο πεισμωμένη και δυνατή έτσι ώστε να διεκδικήσει ξανά αν μη τι άλλο την παρουσία της στην Ευρώπη κάτι που στερήθηκε τα τελευταία χρόνια.

Τέλος θα πρέπει από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο οπαδό του «πράσινου» οικοδομήματος ότι τα πράγματα δεν θα είναι τόσο απλά από την μια στιγμή στην άλλη και σίγουρα για να έρθει ένας τίτλος ή τίτλοι θα χρειαστεί δουλειά και ιδιαίτερη υπομονή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε ουδέτερο έδαφος οι συναντήσεις Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Κανένα σημάδι για πρόοδο στο Κυπριακό

Τιμές καυσίμων: Μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των επαρχιών - Περαιτέρω αυξήσεις στον ορίζοντα - Πίνακες

Θεραπεία με το… σταγονόμετρο: Σοβαρές ελλείψεις σε καινοτόμο φάρμακο - Πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο

Ανατροπή στο σοβαρό τροχαίο στην Πάφο: Ανταλλάξαν θέση ο οδηγός με τον συνοδηγό – Η κατάσταση της υγείας του 25χρονου μοτοσικλετιστή

Έκανε ψευδή καταγγελία στον συγκάτοικό του ότι τον μαχαίρωσε στην πλάτη - Κατηγορήθηκε 29χρονος

Πυρκαγιά στην Αραδίππου: Ομολόγησε 27χρονος τον εμπρησμό - Επιτέθηκε και σε αστυνομικό



Φόνος στην Ορμήδεια: Ψάχνουν ακόμη τον δράστη - Δεν ζητήθηκε η βοήθεια της Αστυνομίας - Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή

Φόνος στην Ορμήδεια: Ψάχνουν ακόμη τον δράστη - Δεν ζητήθηκε η βοήθεια της Αστυνομίας - Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή

Συνεχείς είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράση, αναφορικά με τον φόνο έξω από την κοινότητα της Ορμήδειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top