Ένας πρώην ΑΠΟΕΛίστας είδε live τα νέα όργια του Μέσι – Τι έκανε – VID

Ένας πρώην ΑΠΟΕΛίστας είδε live τα νέα όργια του Μέσι – Τι έκανε – VID

Ο Δανός, πρώην τεχνικός της ΑΕΚ Λάρνακας και του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν το βράδυ του Σαββάτου (7/4) βρέθηκε στο «Καμπ Νόου» για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Λεγανές.

Ο Κρίστιανσεν φυσικά δεν βρέθηκε μόνος του στην κερκίδα του επιβλητικού γήπεδου της Ισπανίας καθώς δίπλα του όπως μπορείτε να διακρίνεται και μέσα από το πιο κάτω βίντεο ήταν και ο γιος του. 

Πάντως οι δύο τους, τόσο ο πρώην τεχνικός των δύο Κυπριακών ομάδων, όσο και ο γιός του απόλαυσαν ωραίο ποδόσφαιρο ενώ ήταν παρόντες στο ΝΕΟ ΣΟΟΥ του Μέσι και με το οποίο πραγματικά ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ.

Το βίντεο μιλάει από μόνο του:

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE