Θέλει επιστροφή Λαϊφη, σύμμαχος και ο διεθνής στόπερ!

Θέλει επιστροφή Λαϊφη, σύμμαχος και ο διεθνής στόπερ!

Ο Ολυμπιακός Πειραιώς έχει επισήμως 15 δανεικούς σε Ελλάδα και εξωτερικό συν την υπόθεση του Γιαννιώτη.

Εξ αυτών αρκετοί είναι εκείνοι που προορίζονται για επιστροφή, όπως αναφέρει σημερινό (08/04) δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας gazzetta.gr, το οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι οι Πειραιώτες θέλουν να επιστρέψει στο Λιμάνι ο Λαϊφης και σύμμαχος τους σε αυτή τους την επιθυμία, φέρεται να είναι και ο διεθνής άσος!

Θυμίζουμε πάντως ότι ο ίδιος σε πρόσφατες δηλώσεις του, τόνισε πως περνάει μια χαρά στο Βέλγιο και ότι θα ήθελε να παραμείνει στη Σταντάρ Λιέγης!

Ας δούμε το σχετικό απόσπασμα:

«Για τον Λαϊφη ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει την επάνοδο του, έχοντας… σύμμαχο έως ένα σημείο και τον ίδιο τον Κύπριο στόπερ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρατικός Προϋπολογισμός: Πρεμιέρα με πυρά και έντονη κριτική - Στήριξη από τα κόμματα συγκυβέρνησης

Κρατικός Προϋπολογισμός: Πρεμιέρα με πυρά και έντονη κριτική - Στήριξη από τα κόμματα συγκυβέρνησης

Παρουσία των Υπουργών Οικονομικών, Εργασίας και άλλων μελών της κυβέρνησης άρχισε στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2026.