Ένσταση ΑΔΜΗΕ στη ΡΑΕΚ για το έργο του ηλεκτρικού καλωδίου – Νέα ανατροπή στο GSI
Η ΡΑΕΚ έχει παραλάβει επιστολή από τον ΑΔΜΗΕ, την οποία και εξετάζει, δήλωσε τη Δευτέρα στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής Γραφείου της Αρχής, Παναγιώτης Κελίρης.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, την Κυριακή (8/4) και η ώρα 14:26 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε πετρελαιοκίνητο όχημα ξηράς μάρκας SEAT IBIZA το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε οικόπεδο στην οδό Άγγελου Τερζάκη, στη Λάρνακα.
Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λάρνακας ‘Υπ/μου Α. Παπαδόπουλου με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 14.37
Η πυρκαγιά ξεκίνησε από το χώρο της μηχανής και σοβαρές ζημιές έπαθε ο μπροστινός ελαστικός προφυλακτήρας και η βαφή του μπροστινού μέρους του οχήματος.
Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν επί τόπου σε συνεργασία της Πυροσβεστικής με την Αστυνομία και η πυρκαγιά προκλήθηκε από αναμμένα κάρβουνα Λαμπρατζιάς.
Η ιδιοκτήτρια το οχήματος είχε σταθμεύσει πάνω από κατάλοιπα Λαμπρατζιάς από το Μεγάλο Σάββατο (7/4)
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις