ΛΕΜΕΣΟΣ: 31χρονος επισκέφθηκε την πρώην του και κατέληξε στο Τμήμα

ΛΕΜΕΣΟΣ: 31χρονος επισκέφθηκε την πρώην του και κατέληξε στο Τμήμα

Δεν βγήκε σε καλό η επίσκεψή του στην πρώην σύντροφό του, αφού τελικά κατέληξε στο Τμήμα, ύστερα μάλιστα από διαπληκτισμό με αστυνομικούς.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 12:20 το βράδυ της Κυριακή (8/4), ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, για 31χρονο που παρενοχλούσε γυναίκα μέσα στην οικία της.

Την Αστυνομία ενημέρωσε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, για να ζητήσει βοήθεια, γιατί όπως ανάφερε, δεχόταν παρενόχληση από τον 31χρονο.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, για να παρατηρήσουν τον 31χρονο.

Ωστόσο, ο 31χρονος αντέδρασε με αποτέλεσμα να επιτεθεί στους αστυνομικούς και τελικά να του περάσουν χειροπέδες.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Τμήμα όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος στην συνέχεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.