Τι κι αν είναι αντίπαλοι; Οι παικταράδες Απόλλωνα και ΑΕΚ πέρασαν Πάσχα μαζί λόγω… Ομόνοιας! PIC

Τι κι αν είναι αντίπαλοι; Οι παικταράδες Απόλλωνα και ΑΕΚ πέρασαν Πάσχα μαζί λόγω… Ομόνοιας! PIC

Διατηρούν πολύ καλές σχέσεις…

Ο λόγος για τον Ονησίφορο Ρουσιά της ΑΕΚ και τον Αντρέ Σκέμπρι του Απόλλωνα. Οι δυο τους είχαν συνυπάρξει στην Ομόνοια και έκτοτε έγιναν πολύ καλοί φίλοι.

Απόδειξη και η φωτογραφία που ανάρτησε ο Κύπριος φορ την Κυριακή του Πάσχα μαζί με τον ΣΚέμπρι και την ατάκα: ‘Μια σχέση η οποία ποτέ δεν θα αλλάξει΄.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE