Ο Σνάιτερ… ζήλεψε τον Ιμπραϊμοβιτς και πέτυχε γκολάρα – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Σνάιτερ… ζήλεψε τον Ιμπραϊμοβιτς και πέτυχε γκολάρα – ΒΙΝΤΕΟ

Τα καλά χρόνια του Γουέσλεϊ Σνάιντερ βρίσκονται πίσω και όχι μπροστά, αφού το καλοκαίρι κλείνει τα 34 και μπαίνει στα 35. Αυτό δεν σημαίνει πως ξέχασε τη μπάλα, ούτε πως δεν είναι χρήσιμος. Το αντίθετο μάλιστα.

Ειδικότερα σε ένα πρωτάθλημα όπως αυτό του Κατάρ, ο Ολλανδός πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις από τον Γενάρη που πήρε μεταγραφή από την Νις. Σε 11 αγώνες μετρά 9 γκολ, με το τελευταίο του να είναι με… φαουλάρα!

Μάλιστα το πέτυχε την 22η και τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Κατάρ Σπορτ Κλαμπ, δείχνοντας πως μάλλον θα κερδίσει ένα ακόμα μεγάλο συμβόλαιο.

Για την ιστορία η Αλ Γκαράφα επικράτησε 3-0 και ο Σνάιντερ σκόραρε στο 45ο λεπτό.

 

Πηγή: www.contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

Πηγαίνοντας στη διευρυμένη διάσκεψη της Νέας Υόρκης είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί, με πιο σημαντικό τον καθορισμό νέων συναντήσεων και τη συνέχιση της προσπάθειας από τον ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE