Παικταράς με πέρασμα από μεγάλη κυπριακή ομάδα συνελήφθη για κατοχή και πώληση ναρκωτικών (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Παικταράς με πέρασμα από μεγάλη κυπριακή ομάδα συνελήφθη για κατοχή και πώληση ναρκωτικών (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Πρώτη φορά που ήρθε στην Κύπρο για να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα μας ήταν το 2008.

Ως παίκτης της Χάποελ Τελ Αβίβ δόθηκε δανεικός στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο Λιόρ Ασουλίν ήρθε το 2008 στη Λεμεσιανή ομάδα.  Γεννημένος 06 Οκτωβρίου 1980 είχε καλές στιγμές τότε με τη φανέλα του Απόλλωνα.

Το ότι, όμως, ήταν μεταγραφικός στόχος ομάδων της χώρας του, δεν έμεινε για πολύ στην Κύπρο και επέστρεψε στο Ισραήλ.

Σήμερα ο Ασουλίν σύμφωνα με δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών, ο οποίος τα πωλούσε κιόλας.

Μάλιστα δε, σύμφωνα με δημοσίευμα, η σύλληψη του έγινε την ώρα που πωλούσε ναρκωτικά σε κάποιον χρήστη αξίας 170 δολλαρίων.

Πατήστε εδώ για να δείτε ένα δημοσίευμα που αναφέρεται στη σύλληψη Ασουλίν.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE