ΠΑΦΟΣ: Ώρες αγωνίας για οικογένεια 50χρονου

ΠΑΦΟΣ: Ώρες αγωνίας για οικογένεια 50χρονου

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Δευτέρας (9/4) στην Αστυνομία Πάφου, μετά τη λήψη πληροφορίας ότι 50χρονος απουσίαζε σε ορεινή περιοχή στα ορεινά, ενώ λίγο αργότερα ο άντρας εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οικείο πρόσωπο του 50χρονου Κύπριου, ανησύχησε όταν ο άντρας δεν έδωσε σημεία ζωής από τις 9:30 το πρωί που ξεκίνησε για περίπατο στη περιοχή Παναγιάς στην Πάφο, με τις Αρχές να ενημερώνονται γύρω στις 17:00.

Άμεσα η Αστυνομία μαζί με το Κέντρο Συντονισμού και Διάσωσης, έδρασαν σύμφωνα με το Εθνικό Σχέδιο Έρευνας και Διάσωσης, ενώ απογειώθηκε και ελικόπτερο της Αστυνομίας για να συνδράμει στις έρευνες.

Τελικά, γύρω στις 18:00 της Δευτέρας (9/4), ο 50χρονος εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE