Γίνεται λόγος ξανά για το VAR (δηλώσεις)

Γίνεται λόγος ξανά για το VAR  (δηλώσεις)

Σύμφωνα με τον Νικόλα Ριτσόλι, πρόεδρο της επιτροπής αξιολόγησης του VAR, έχουν γίνει 16-18 παρά τη βοήθεια που προσφέρει το σύστημα.

Το VAR χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στην Ιταλία τη φετινή σεζόν και πρόεδρος της επιτροπής αξιολόγησης του συστήματος είναι ο πρώην διαιτητής. Ο Ριτσόλι παραχώρησε συνέντευξη στο Sky Italia, λέγοντας ότι έχουν γίνει «16-18» λάθη παρά τη βοήθεια του VAR.

«Εκτός της τελευταίας αγωνιστικής, στην οποία ελπίζω να μην είχαμε λάθη, έχουν γίνει 16-18 λάθη από το ξεκίνημα της σεζόν. Η τεχνολογία δεν σου δίνει ανοσία στα λάθη. Αυτό είναι απίθανο. Ο αντικειμενικός στόχος είναι να μειώσουμε τα λάθη. Ακολουθούμε το διεθνές πρωτόκολλο και η τεχνολογία θα πρέπει να παρεμβαίνει σε φάσεις-κλειδιά», τόνισε ο Ριστόλι.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE