Γίνεται λόγος ξανά για το VAR (δηλώσεις)

Γίνεται λόγος ξανά για το VAR  (δηλώσεις)

Σύμφωνα με τον Νικόλα Ριτσόλι, πρόεδρο της επιτροπής αξιολόγησης του VAR, έχουν γίνει 16-18 παρά τη βοήθεια που προσφέρει το σύστημα.

Το VAR χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στην Ιταλία τη φετινή σεζόν και πρόεδρος της επιτροπής αξιολόγησης του συστήματος είναι ο πρώην διαιτητής. Ο Ριτσόλι παραχώρησε συνέντευξη στο Sky Italia, λέγοντας ότι έχουν γίνει «16-18» λάθη παρά τη βοήθεια του VAR.

«Εκτός της τελευταίας αγωνιστικής, στην οποία ελπίζω να μην είχαμε λάθη, έχουν γίνει 16-18 λάθη από το ξεκίνημα της σεζόν. Η τεχνολογία δεν σου δίνει ανοσία στα λάθη. Αυτό είναι απίθανο. Ο αντικειμενικός στόχος είναι να μειώσουμε τα λάθη. Ακολουθούμε το διεθνές πρωτόκολλο και η τεχνολογία θα πρέπει να παρεμβαίνει σε φάσεις-κλειδιά», τόνισε ο Ριστόλι.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση κορυφής στην Αλάσκα: Η ιστορική χειραψία, τα χαμόγελα και το χειροκρότημα Τραμπ σε Πούτιν

Συνάντηση κορυφής στην Αλάσκα: Η ιστορική χειραψία, τα χαμόγελα και το χειροκρότημα Τραμπ σε Πούτιν

Η ιστορική χειραψία, το χειροκρότημα και η από κοινού «χορογραφία» του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βλαντιμίρ Πούτιν στην Αλάσκα έχουν τους δικούς τους συμβολισμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE