Ακιντζί: ‘Δεν μας βλέπουν στην εξίσωση’

Ακιντζί: ‘Δεν μας βλέπουν στην εξίσωση’

O κατοχικός ηγέτης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε εκ νέου στην συνάντηση της 16ης Απριλίου λέγοντας ότι πρέπει να δημιουργηθεί υποδομή ειρήνης και συνεργασίας.

‘Πρέπει να δημιουργήσουμε την υποδομή της ειρήνης και της συνεργασίας γύρω από αυτό το νησί και την περιοχή του’ ανάφερε αρχικά σε δηλώσεις του ο κ. Ακιντζί.

‘Είναι απαραίτητο’ συνέχισε, ‘να συναντήσουμε ψυχικά τις πολιτικές για την ενέργεια και την ασφάλεια γύρω από αυτό το νησί’.

Τέλος, ανάφερε πως: ‘Εμείς έχουμε την πρόθεση, πρέπει και οι γείτονές μας στο νότο να κατανοήσουν ότι δεν είναι αποκλειστική ζώνη’ και κατέληξε, ‘δεν μας βλέπουν στην εξίσωση’.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

Οι εσωτερικές δημοσκοπήσεις σπάνια αλλάζουν την πραγματικότητα. Πολύ συχνότερα, όμως, αποκαλύπτουν προς ποια κατεύθυνση αρχίζει να κινείται. Δεν αποτελούν πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος ούτε μπορούν να υποκαταστήσουν την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE